Nike Air Max 95 Praline Mega Blue

Attach your script and the output images.
(Beware of malicious script. Read downloaded script carefully before run)
Post Reply
gsaguj5x
Posts: 5
Joined: 2020-Sep-23 4:01

Nike Air Max 95 Praline Mega Blue

Post by gsaguj5x » 2020-Sep-23 6:10

Image


Denne nye kvinders eksklusive farvekombination af sortheads.com vælger en blød pastellignende æstetik, der består af et farveskema Ghost, Black, Summit White og Barely Rose. Skoen starter med en hvid maskebase, der er parret med pastellhits, der er noteret på sidepanelerne og tåoverlejring. Andre detaljer inkluderer de sorte hits overalt, den hvide mellemsål og sort ydersål i gummi.


Dette tilbud af Nike Sko Salg har en fuld hvid base konstrueret i en blanding af mesh og tapede syntetiske paneler detaljeret med et gittermønster, der omslutter skoen. Efterbehandling inkluderer plettet snørebånd, sølvmærkning ovenpå en solid hvid gummisål.


En tilsyneladende inderside-denim-farveprøve linjer Nike Air Max 95 Praline Mega Blue siderne langs det mellemliggende lag, mens lige så holdbart ecru-lærred konstrueres direkte over. Sort denim kontrasterer derefter langs stænkskærmen og smelter ind i tåhætten, hvis finish ser ud til at være af en matteret ruskind. Andetsteds overlappes neutrale tunger derefter med sorte blonder og en række voltgrønne hits, der har form af "Air Max" -mærkning og øjenopholdssløjfer.


Mærkets inline-team har tilbudt en stærk håndfuld eklektiske og universelle farveveje alene. Dette Speciel Gave seneste par, der tilsyneladende er landet i Asien, bringer subtil gradering med neutrale paletter, der farver sidevæggene i en stærk sort, der pludselig overgår til grå, når den bevæger sig opad. Materialer, selvom de fleste steder er et almindeligt blødt læder, tilføjer også interessante strukturer - den mest fremtrædende er den tværskårne farveprøve, der linjer de mellemliggende lag.


https://www.sortheads.com/

Post Reply